Home Carti PDF Psihologia comunicarii in grupuri

[PDF] Psihologia comunicarii in grupuri

Coperta Carte Psihologia comunicarii in grupuri

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia comunicarii in grupuri publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihologia comunicarii in grupuri

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Grupul se prezinta sub un dublu aspect: pe de o parte, e un refugiu impotriva anxietatii, a solitudinii si chiar a opresiunii, iar pe de alta parte, reprezinta un laborator in cadrul caruia sunt elaborate si aplicate diverse proiecte. Autorii volumului, specialisti consacrati in domeniul activitatii de grup, considera comunicarea in interiorul acestuia un fenomen complex, pentru studierea caruia sunt necesare cunostinte din multiple domenii, cum ar fi psihologia sociala, psihanaliza, lingvistica, statistica sau antropologia. Cartea se adreseaza psihologilor practicieni si studentilor de la facultatile de profil, precum si tuturor celor care doresc sa inteleaga mai bine „misterioasa alchimie a grupurilor“.Cuprins: Comunicarea si teoria informatiei; Comunicarea nonverbala; Comunicarea si limbajul; Transmiterea informatiei; Organizarea si comunicarea; Echilibrul si dinamica grupurilor; Interactiunea si influenta; Rogers si comunicarea autentica; Inconstientul in interiorul grupurilor; Grupul si organizatia; Metodele de formare privind comunicarea….

Cartea Psihologia comunicarii in grupuri PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.