Home Carti PDF Psihologia desenului la copil. Editia 2012

[PDF] Psihologia desenului la copil. Editia 2012

Coperta Carte Psihologia desenului la copil. Editia 2012

Iti doresti sa citesti cartea Psihologia desenului la copil. Editia 2012 publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Psihologia desenului la copil. Editia 2012

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dezvoltarea masiva si rapida a psihologiei in Romania de dupa 1990 a pus in atentie un domeniu neglijat pe nedrept si cu urmari dramatice: psihologia copilului. In acest context, prezenta lucrare, dedicata desenului ca mijloc de comunicare al copilului care nu stapaneste suficient de bine limba, acopera o lacuna majora in cultura psihologica romaneasca. Tinzand spre exhaustiv, Psihologia desenului la copil evidentiaza principalele probleme psihologice asociate fenomenului. Astfel, capitolul I si cel de-al doilea ofera cadrul general, istoria studiilor desenului, date despre descrierea si interpretarea sa, precum si particularitatile sale culturale. Capitolul al treilea prezinta probele clasice care folosesc desenul, iar ultimele patru capitole sunt dedicate relatiei dintre desen si psihopatologie, precum si raportului dintre desen si computer. Adevarat tratat de psihologia desenului, cartea de fata se adreseaza studentilor la psihologie, psihologilor care se ocupa de copii, precum si psihoterapeutilor de toate nuantele….

Cartea Psihologia desenului la copil. Editia 2012 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.