Home Carti PDF Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 3)....

[PDF] Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 3). Frica si violenta

Coperta Carte Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 3). Frica si violenta

Iti doresti sa citesti cartea Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 3). Frica si violenta publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 3). Frica si violenta

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte este publicata la editura Niculescu. De-a lungul celor 20 de ani de la prabusirea comunismului in tara noastra, alte categorii socio-ocupationale au inceput sa resimta frica sociala mai difuz sau mai intens. Odata cu criza economico-financiara pe care o traversam, frica de somaj a luat locul fricii de a-ti pierde libertatea sau chiar viata. Se mentine frica de a pierde viitorul copiilor, in conditiile abandonului scolar determinat de saracie, al introducerii taxelor pentru invatamantul superior, al lipsei locuintelor si locurilor de munca. De frica de a-si pierde locul de munca si odata cu acesta painea cea de toate zilele angajatii accepta si reducerea salariului si prelungirea programului de munca; si orele de munca neplatite si anularea sporurilor salariale si a altor drepturi castigate de-a lungul timpului prin lupta sindicala. Din pacate, in Romania de azi frica sociala este instrument de guvernare….

Cartea Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 3). Frica si violenta PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.