Home Carti PDF Punguta cu doi bani – Teatru de papusi integral

[PDF] Punguta cu doi bani – Teatru de papusi integral

Coperta Carte Punguta cu doi bani - Teatru de papusi integral

Iti doresti sa citesti cartea Punguta cu doi bani – Teatru de papusi integral publicata de Diana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Punguta cu doi bani – Teatru de papusi integral

Editura: Diana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: PRETUL INCLUDE CUTIA SI ACCESORIILE PENTRU O POVESTE:-Cutia-teatru-Decor din carton-Siluete din carton-Tije din lemn-Pasta de lipit-Sapca-CD audio-Carte pentru teatru Teatrul de papusi cu siluete este un material didactic destinat prescolarilor si scolarilor mici, prezentandu-se sub forma unei cutii plate, usor de depozitat dupa utilizare. Cutia se transforma rapid intr-o scena de teatru tridimensionala (465405410mm), cu personaje tip silueta, usor de manevrat cu ajutorul tijelor din lemn. Teatrul poate fi folosit atat de cadrele didactice, utilizand CD-ul audio (cu dramatizarile pieselor de teatru), cat si de copii care pot deveni mici actori in povestea preferata. Cutia-teatru poate fi utilizata ulterior ca suport pentru punerea in scena a celorlalte povesti, care se vand si separat. RECOMANDARE: Creati o atmosfera adecvata pentru punerea in scena a unei piese de teatru, folosind sapca si o pereche de manusi negre….

Cartea Punguta cu doi bani – Teatru de papusi integral PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.