Home Carti PDF Puterea iubirii si recunostintei infinite

[PDF] Puterea iubirii si recunostintei infinite

Coperta Carte Puterea iubirii si recunostintei infinite

Iti doresti sa citesti cartea Puterea iubirii si recunostintei infinite publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Puterea iubirii si recunostintei infinite

Editura: For you

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O calatorie de evolutie si de trezire a Spiritului vostru. V-ati dori sa descoperiti potentialul infinit pe care il aveti, de a va vindeca si rezolva incercarile de viata? Daca da, atunci cartea Puterea iubirii si recunostintei infinite, publicata la editura For you si scrisa de Dr. Darren R. Weissman, va va ajuta sa va priviti viata dintr-o perspectiva noua, mai inalta. Veti invata sa va eliberati extraordinara capacitate de vindecare pe care o au mintea si copul si veti incepe sa intelegeti limbajul complex al simptomelor fizice, al bolilor si stresului. Aceasta lucrare dezvaluie calatoria spiritului si arunca o noua lumina asupra unuia dintre cele mai mari mistere pe care omenirea a incercat sa-l elucideze – mintea subconstienta. Pe masura ce veti citi, veti vedea ca invatati cum sa va transformati si sa va controlati viata, cu ajutorul acestor lectii esentiale: universul este infinit; aveti liber arbitru – o alegere in cadrul fiecarei experiente; suntem cu totii interconectati; judecata este interzisa; cea mai mare putere este iubirea de sine; trebuie sa intampinati fiecare zi cu o atitudine de recunostinta; viata are sens… si multe altele!…

Cartea Puterea iubirii si recunostintei infinite PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.