Home Carti PDF Putin si noua Rusie. Editia a II-a

[PDF] Putin si noua Rusie. Editia a II-a

Coperta Carte Putin si noua Rusie. Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Putin si noua Rusie. Editia a II-a publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Putin si noua Rusie. Editia a II-a

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cine este Vladimir Vladimirovici Putin?Barbatul cu o privire de gheata, temut de marile puteri ale lumii, in prezent presedinte al Rusiei pentru a treia oara, s-a nascut in 1952 la Sankt-Petersburg, iar biografia sa este fascinanta (stiati, de pilda, ca bunicul sau a fost bucatarul lui Lenin si Stalin?). Maestru de judo, vorbitor a trei limbi straine, absolvent al Universitatii de Drept din orasul natal, fostul membru KGB a condus destinele celei mai intinse tari de pe glob din 2000, ca presedinte si ca prim-ministru. A fost desemnat de prestigioasa revista Time „personalitatea anului 2007“ pentru extraordinara pricepere de lider si pentru ca a redat Rusiei demnitatea si forta politica pe plan international. Cartea de fata este o analiza stralucita a „fenomenului“ Putin si a rolului-cheie pe care Rusia il joaca pe scena politicii mondiale. Sturmer da dovada de o capacitate extraordinara de intelegere a istoriei si a politicii unei tari in care institutiile secrete si organizatiile de stat detin o putere considerabila….

Cartea Putin si noua Rusie. Editia a II-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.