Home Carti PDF Rabdarea lui Maigret

[PDF] Rabdarea lui Maigret

Coperta Carte Rabdarea lui Maigret

Iti doresti sa citesti cartea Rabdarea lui Maigret publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rabdarea lui Maigret

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Acesta este al 57-lea volum din Seria Maigret. Comisarul Maigret, unul dintre personajele memorabile ale literaturii franceze din secolul trecut, va dezlega un nou mister in doua zile, dar va reusi sa previna o noua crima?Maigret ii supravegheaza de multi ani pe batranul Manuel Palmari, pe care il banuieste ca e seful unei bande de hoti de bijuterii, si pe Aline, amanta si singurul sau contact cu lumea din afara dupa ce a ramas invalid. Palmari este insa ucis, iar comisarul incearca sa stabileasca rolul pe care l-ar fi putut juca in aceasta poveste Fernand Barillard, prieten al victimei si amantul lui Aline, sotia sa Mina si bunicul surdo-mut al acesteia, Jef Claes. Ce legaturi si ce conflicte exista intre aceste personaje?…

Cartea Rabdarea lui Maigret PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.