Home Carti PDF Rapita la 12 ani

[PDF] Rapita la 12 ani

Coperta Carte Rapita la 12 ani

Iti doresti sa citesti cartea Rapita la 12 ani publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rapita la 12 ani

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: 28 mai 1996. In timp ce se indreapta spre scoala, Sabine Dardenne, 12 ani, este rapita de Marc Dutroux. Acest monstru a ucis deja patru copii. Cosmarul prin care va trece Sabine este de necrezut. Cu toate acestea, dupa 80 de zile de groaza, ea va fi salvata de la moarte in imprejurari cu totul iesite din comun. Sabine Dardenne a asteptat opt ani pentru a ne povesti ce i s-a intamplat. Sunt una dintre rarele supravietuitoare care au avut sansa sa scape din ghearele unui asemenea asasin. Am simtit nevoia acestei confesiuni si daca am avut curajul de a reconstitui calvarul meu, aceasta a fost pentru ca nici un judecator din lume sa nu indrazneasca sa micsoreze pedeapsa vreunui pedofil, pe motive de buna purtare, fara nici o precautie….

Cartea Rapita la 12 ani PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.