Home Carti PDF Raspunderea internationala in domeniul mediului

[PDF] Raspunderea internationala in domeniul mediului

Coperta Carte Raspunderea internationala in domeniul mediului

Iti doresti sa citesti cartea Raspunderea internationala in domeniul mediului publicata de Universul Juridic? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Raspunderea internationala in domeniul mediului

Editura: Universul Juridic

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Prezenta lucrare este consacrata unei teme de stringenta actualitate si de interes teoretic si practic deosebit atat pentru societatea internationala in ansamblu, pentru dreptul international care o guverneaza si deopotriva pentru ordinea juridica comunitara, precum si pentru cea naţionala, ea constituindu-se intr-o valoroasa contributie la imbogatirea doctrinei de specialitate. Importanţa teoretica a lucrarii este intarita de faptul ca aceasta are caracter monografic, riguros fundamentata, iar planul ideatic, vast si coerent confera lucrarii, intre altele, o pronunţata nota de originalitate, daca o raportam la problematica protectiei mediului in general si, deopotriva, la lucrarile consacrate analizei raspunderii internationale in domeniul mediului. De asemenea, lucrarea, pe langa valoarea teoretica pe care i-o confera continutul, poate reprezenta un real sprijin pentru cei care au preocupari in domeniul dreptului international al mediului….

Cartea Raspunderea internationala in domeniul mediului PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.