Home Carti PDF Raurile din Londra

[PDF] Raurile din Londra

Coperta Carte Raurile din Londra

Iti doresti sa citesti cartea Raurile din Londra publicata de Herg Benet? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Raurile din Londra

Editura: Herg Benet

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ofiterul stagiar Peter Grant viseaza sa ajunga detectiv al Politiei Metropolitane din Londra. Pacat ca superiorii lui au de gand sa il repartizeze Unitatii de Progresie a Investigatiilor, unde cel mai mare pericol pe care l-ar putea infrunta este sa se aleaga cu o taietura de la hartiile birocratiei moderne. Insa perspectivele de cariera si de viata ale lui Peter se schimba dupa ce are loc o crima neobisnuita, iar el intervieveaza un martor ocular care se intampla sa fie si fantoma. Abilitatea unica a lui Peter de a putea discuta cu fiinte trecute prin moarte il aduce in atentia Inspectorului Thomas Nightingale, care investigheaza infractiunile ce implica magia si supranaturalul. Dupa ce o serie de crime brutale si stranii cuprinde Londra, Peter, acum ucenic vrajitor, devine parte a unei lumi in care zeii si zeitele se amesteca printre muritori, iar un spirit teribil si inca nestins al trecutului isi doreste sa scufunde orasul in haos.”Regivorant, original si o lectura incantatoare.” – Charlaine Harris”Raurile din Londra e povestea a ce s-ar intampla daca Harry Potter ar creste mare si s-ar alatura Politiei Londoneze. O carte cu detectivi de o imaginatie debordanta si care te va binedispune cu siguranta.” – Diana Gabaldon”Construita cu detaliu si imaginatie… Aaronovitch este un scriitor care trebuie urmarit.” -Peter F. Hamilton…

Cartea Raurile din Londra PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.