Home Carti PDF Razboiul vrajitoarelor. Vol. 1

[PDF] Razboiul vrajitoarelor. Vol. 1

Coperta Carte Razboiul vrajitoarelor. Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Razboiul vrajitoarelor. Vol. 1 publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Razboiul vrajitoarelor. Vol. 1

Editura: Corint Junior

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Corint Junior porneste o noua serie dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani: Razboiul vrajitoarelor de SibĂ©al Pounder. Vraji si incantatii, batalii crancene, chiar si pe pantofi…Vai, RAZBOIUL VRAJITOARELOR a inceput. In labirintul de conducte al orasului traieste un neam de vrajitoare puse pe fapte mari…Dar Tiga Nusovtorov, eroina povestii noastre, habar nu are de asta. Sau cel putin habar nu avea pana cand o zana de basm ii spune ca este vrajitoare si o trimite in Ritzy City pentru a lua parte la Razboiul Vrajitoarelor, o competitie de ghicitori, la care iau parte cele mai caudate concurente… si un pantof urias!Oare sa aiba Tiga toate calitatile necesare pentru a castiga? Hmm…PUTIN PROBABIL….

Cartea Razboiul vrajitoarelor. Vol. 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.