Home Carti PDF Regele se inclina si moare

[PDF] Regele se inclina si moare

Coperta Carte Regele se inclina si moare

Iti doresti sa citesti cartea Regele se inclina si moare publicata de Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Regele se inclina si moare

Editura: Humanitas Fiction

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul Regele se-nclina si ucide reuneste o familie de noua eseuri autobiografice. Experientele traumatizante ale autoarei sunt descrise cu o luciditate precisa fara egal, constituindu-se intr-o radiografie a vietii sub dictatura. Dar nu numai persecutiile Securitatii si vatamarile suferite sunt reliefate in aceste eseuri, ci si felul cum de aici se poate naste literatura, prin scris Herta Mller incercand sa se elibereze de frica. Autoarea cauta sa puna pe hartie ceea ce nici cea mai subtila istoriografie a precedentului secol al terorii nu reuseste sa faca, anume sa infatiseze tehnicile de supravietuire sub domnia groazei, care oscileaza intre acomodare pasiva, supunere si mutenie sau refugierea in confirmarea de sine morala printre disidenti. Cum intri la un interogatoriu si, inca mai important cum iesi de-acolo? (Die Zeit) Firele care, in fluxul rememorarii narative si al reflectiei insotitoare, se tes incolo si-ncoace intre copilarie, maturitate si opera scrisa arunca o lumina asupra izvoarelor de energie si a liniilor de forta ale limbajului poetic al Hertei Mller. (Frankfurter Rundschau)…

Cartea Regele se inclina si moare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.