Home Carti PDF Regnul animal: Hranire, crestere, reproducere, strategii de aparare

[PDF] Regnul animal: Hranire, crestere, reproducere, strategii de aparare

Coperta Carte Regnul animal: Hranire, crestere, reproducere, strategii de aparare

Iti doresti sa citesti cartea Regnul animal: Hranire, crestere, reproducere, strategii de aparare publicata de ARC? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Regnul animal: Hranire, crestere, reproducere, strategii de aparare

Editura: ARC

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O carte captivanta despre fascinanta lume animala si misterele ei, o veritabila delectare pentru cititori! Un text pasionant, insotit de fotografii de exceptie, ce recompun bogatia si diversitatea regnului animal!Intr-un text clar si inteligibil, veti afla cum se nasc si descopera lumea animalele, cata grija si indrumare primesc – sau nu – din partea parintilor, care le sunt capacitatile de memorare a unor actiuni utile in situatii recurente, ce fel de hrana consuma si ce strategii folosesc in obtinerea ei, cum se apara de dusmani, cum dorm, de ce pot rezista la caldura sau frig, ce simturi le mijlocesc contactul cu lumea, cum se deplaseaza, in ce mod se reproduc, pentru a asigura perpetuarea propriei specii, cum interactioneaza cu mediul inconjurator si ce influenta exercita asupra acestuia. Care sunt caracteristicile comune tuturor mamiferelor? Care este originea pasarilor? Cum putem face distinctia intre o reptila si un amfibian? Cum reusesc insectele sa perceapa ce se intampla in imediata lor apropiere? Aceste intrebari, precum si multe altele, isi gasesc in cartea de fata raspunsuri ce contureaza un veritabil portret de familie al mamiferelor, al pasarilor, al reptilelor, al amfibienilor, al pestilor si al celorlalte nevertebrate….

Cartea Regnul animal: Hranire, crestere, reproducere, strategii de aparare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.