Home Carti PDF Reinterpretand simbolurile socialismului. Reinterpreting socialist symbols

[PDF] Reinterpretand simbolurile socialismului. Reinterpreting socialist symbols

Coperta Carte Reinterpretand simbolurile socialismului. Reinterpreting socialist symbols

Iti doresti sa citesti cartea Reinterpretand simbolurile socialismului. Reinterpreting socialist symbols publicata de Tact? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Reinterpretand simbolurile socialismului. Reinterpreting socialist symbols

Editura: Tact

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Silviu Aldea ne prezinta o lucrare neasteptata ca tematica si perspectiva. Cartea lui discuta felul in care ne raportam la mostenirea construita a perioadei comuniste, aratand cum anume aceasta mostenire a parcurs diverse ipostaze controversate de diferite naturi: perceptie publica, perceptie profesionala, pozitionare politica, interes comercial, transfigurare artistica etc. Niciuna dintre ele nu e simpla, toate stau sub semnul partizanatului, al unei subiectivitati greu de stapanit. Toate ipostazele amintite sunt proiectate pe circumstantele tulburi aduse de libertate si sunt contaminate de noile mituri si miraje care vin sa se substituie celor vechi, inlocuind pretul linistii cu cel al nesigurantei. Lucrarea m-a pus pe ganduri in repetate randuri. Subiectul tratat e fierbinte si dilematic. Scriitura in sine este remarcabila din multe puncte de vedere: fluenta, alerta, colorata, surprinzatoare, nuantata, cu fraze substantiale si cu formulari originale; pe scurt, cu stil. Textul are un caracter polemic stimulant, care trezeste spiritul si incita la discutii in mediul nostru profesional, care uneori este inclinat sa accepte locuri comune, prejudecati si poncife netulburate de aciditatea criticii, a dubiului sau a introspectiei. Autorul nu emite sentinte si nici judecati de valoare; el incearca sa mearga mai departe, sa vada unde se poate situa o traire autentica in acest peisaj postsocialist deopotriva vulnerabil si rezistent.“ – Ana Maria Zahariade…

Cartea Reinterpretand simbolurile socialismului. Reinterpreting socialist symbols PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.