Home Carti PDF Relatiile interpersonale. Aspecte institutionale, psihologice si formativ-educative

[PDF] Relatiile interpersonale. Aspecte institutionale, psihologice si formativ-educative

Coperta Carte Relatiile interpersonale. Aspecte institutionale, psihologice si formativ-educative

Iti doresti sa citesti cartea Relatiile interpersonale. Aspecte institutionale, psihologice si formativ-educative publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Relatiile interpersonale. Aspecte institutionale, psihologice si formativ-educative

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul de fata se ocupa de analiza multiplelor aspecte pe care le implica relatiile interpersonale. In abordarea sa problematizatoare, deschisa, autorul pleaca de la supozitia potrivit careia oricat am vorbi despre individ si individualitate, de autoconstructie si de autoperfectionare, nu putem trece cu vederea relatiile interpersonale. Toate evenimentele, problemele, sperantele, dorintele si incercarile vietii personale se leaga de relatiile sociale, mai apropiate sau mai indepartate. De calitatea lor depinde in mare masura calitatea starilor noastre sufletesti, implinirea vietii noastre, sentimentul existentei ca fiinta omeneasca. In viata, exista intotdeauna posibilitatea degradarii, uratirii, compromiterii, falsificarii sau, dimpotriva, aceea a consolidarii, infrumusetarii, amplificarii relatiilor interpersonale in functie de centrarea pe sine sau pe celalalt. Prin urmare, ne sugereaza autorul, este din ce in ce mai important sa ne gandim la bunastarea relatiilor noastre interpersonale, la capacitatea si la disponibilitatea noastra de a ne implica, de a ne preocupa mai profund de aspectele/efectele psihologice si educativ-formative ale acestora….

Cartea Relatiile interpersonale. Aspecte institutionale, psihologice si formativ-educative PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.