Home Carti PDF Relatiile publice si mass-media

[PDF] Relatiile publice si mass-media

Coperta Carte Relatiile publice si mass-media

Iti doresti sa citesti cartea Relatiile publice si mass-media publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Relatiile publice si mass-media

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Cartea este rezultatul unei activitati didactice universitare si se sprijina pe o bibliografie de specialitate de ultima ora. Primele capitole se refera la definirea conceptelor si principiilor fundamentale ale relatiilor publice, la organizarea sistemului mass-media si la valorile pe care se intemeiaza munca jurnalistilor. Cea mai mare parte a lucrarii este consacrata tehnicilor de lucru specifice comunicarii cu presa, inclusiv cea audiovizuala, dar si tehnicilor de comunicare in situatii de criza. Prezenta reeditare include capitole noi, consacrate relatiilor dintre jurnalisti si specialistii in relatii publice, precum si voiajului si vizitei de presa, sinteze ale fiecarui capitol si un indice de termeni profesionali din limbile romana, engleza si franceza. Adresandu-se celor care lucreaza in birourile de presa ale diverselor institutii, studentilor de la sectiile si facultatile de comunicare publica, managerilor, jurnalistilor si oamenilor politici, manualul de fata ofera nu numai posibilitatea intelegerii adecvate a acestui domeniu, ci si un ansamblu complex de tehnici si unelte de lucru specifice relatiilor publice.“ – Cristina Coman Cuprins: Relatiile publice; Sa cunoastem sistemul mass-media si actorii sai; Valorile jurnalistilor; Relatiile cu presa; Organizarea biroului de presa; Fisierele de presa; Comunicatul de presa; Dosarul de presa; Conferinta de presa; Revista presei; Comunicarea pentru radio si televiziune; Comunicarea cu presa in timpul crizei; Vizita si voiajul de presa….

Cartea Relatiile publice si mass-media PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.