Home Carti PDF Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate

[PDF] Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate

Coperta Carte Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate

Iti doresti sa citesti cartea Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Trateaza stresul, anxietatea, depresia si nu numai cu remedii simple din plante, care intaresc si refac sistemul nervos. Cunoscuta autoare si specialista Rosemary Gladstar prezinta 21 de plante medicinale care s-au dovedit, de-a lungul timpului, a fi eficiente in calmarea simptomelor comune ale stresului, precum atacurile de panica, depresia, durerile de cap, migrenele, herpesul si insomnia. Bucurati-va de plante sub forma decocturilor si a infuziilor, luati-le ca tincturi sau capsule si relaxati-va facand bai calde imbogatite cu aromele lor linistitoare. ROSEMARY GLADSTAR, autoarea cartii Plante medicinale. Ghid esential, aparuta la Editura Litera in 2015, este un fitoterapeut si profesor de medicina naturista de renume, cu peste 35 de ani de experienta in studiul plantelor medicinale. Este directorul International Herb Symposium si al Women’s Herbal Conference, organizata in fiecare an, co–fondator al Traditional Medicine Tea Company si presedinte fondator al organizatiei nonprofit United Plant Savers. In 2013, Gladstar a primit primul premiu anual Mark Blumenthal, pentru contributii aduse comunitatii fitoterapeutilor, acordat de American Botanical Council….

Cartea Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.