Home Carti PDF Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat

[PDF] Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat

Coperta Carte Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat

Iti doresti sa citesti cartea Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Peste 500 de milioane de oameni din intreaga lume poarta virusul hepatitei C (HCV), aceasta boala mortala, care poate ramane nedescoperita timp de ani intregi. In Remedii naturiste pentru hepatita C si ficat, Stephen Harrod Buhner examineaza cele mai recente cercetari despre modul in care boala afecteaza organismul si ofera o alternativa la tratamentele conventionale, deseori prea putin eficiente. Veti gasi, de asemenea:• Descrieri clare ale testelor medicale comune si ale tratamentelor pentru hepatita C;• Un ghid pentru cunoasterea si utilizarea celor mai bune plante medicinale care contribuie la protejarea ficatului si intaresc sistemul imunitar;• Recomandari utile pentru detoxifierea si fortificarea organismului printr-o combinatie intre dieta, plante medicinale si schimbari ale stilului de viata….

Cartea Remedii Naturiste Pentru Hepatita C Si Ficat PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.