Home Carti PDF Reprezentari sociale (Editia a II-a)

[PDF] Reprezentari sociale (Editia a II-a)

Coperta Carte Reprezentari sociale (Editia a II-a)

Iti doresti sa citesti cartea Reprezentari sociale (Editia a II-a) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Reprezentari sociale (Editia a II-a)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea este o prezentare monografica a teoriei reprezentarilor sociale (domeniu al psihologiei sociale inca putin cunoscut in tara noastra, dar care tinde astazi sa ocupe o pozitie centrala in stiintele umane), ce va deschide si mai mult interesul cercetatorilor si studentilor din Romania pentru acest tip de abordare a socialului. Autorul prezinta trasaturile esentiale ale reprezentarilor sociale, analizeaza evolutia lor prin diferitele mecanisme de transformare si descrie principalele teorii si directii de dezvoltare stiintifica, precum si majoritatea cercetarilor romanesti in acest domeniu. Cuprins: De la reprezentari colective la reprezentari sociale; Dezvoltari ale teoriei reprezentarilor sociale; Definirea reprezentarii sociale; Procesele fundamentale ale reprezentarii; Structura tripartita a reprezentarii sociale; Reprezentari sociale, opinii si atitudini; Ideologie si reprezentari sociale; Modele integratoare; Structura reprezentarilor sociale; Context, practici si transformare….

Cartea Reprezentari sociale (Editia a II-a) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.