Home Carti PDF Retete de post cu gust bun

[PDF] Retete de post cu gust bun

Coperta Carte Retete de post cu gust bun

Iti doresti sa citesti cartea Retete de post cu gust bun publicata de House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Retete de post cu gust bun

Editura: House of Guides Publishing Grup

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea Retete de post va ofera o alternativa care sa reduca sau sa amelioreze dezechilibrul alimentar care se creeaza in perioada postului. Acest proiect se doreste o alternativa la cartile de gastronomie cu care ne-am obisnuit aducand un plus de creativitate si gust unei perioade in care numarul de feluri de mancare intre care putem alege pare foarte limitat. Retetele sunt grupate in functie de legumele si fructele de sezon garantand astfel prospetimea si valoarea nutritiva si acoperind astfel toate perioadele de post de peste an. Spre deosebire de alte lucrari gastronomice avem de-a face cu o lucrare cu peste o suta de retete, toate testate personal si fotografiate in bucataria autoarei , imediat dupa preparare Fiecare dintre ele este originala in sine sau prin combinatiile de ingrediente sau de preparate. Si este gandita pentru a satisface pana si cele mai exigente papile gustative si mai gurmande inclinatii. Toate intr-o carte care o sa va aduca cu siguranta in perioada postului momente unice de culoare, diversitate si gust bun….

Cartea Retete de post cu gust bun PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.