Home Carti PDF Revolutia atentiei. Dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate

[PDF] Revolutia atentiei. Dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate

Coperta Carte Revolutia atentiei. Dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate

Iti doresti sa citesti cartea Revolutia atentiei. Dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate publicata de ATMAN? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Revolutia atentiei. Dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate

Editura: ATMAN

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Fiecare traditie contemplativa a avut manualele sale de ghidare, indrumarile pretioase pe care practicantii avansati le-au oferit generatiilor urmatoare. Alan Wallace ne-a facut tuturor un mare serviciu, sintetizand secole de intelepciune practica pe calea shamatha intr-un format accesibil, usor de folosit, un tratat care sa ne calauzeasca intr-o profunda calatorie interioara. Lector activ, savant progresist si unul dintre cei mai prolifici scriitori si traducatori ai budismului tibetan in Occident, B. Alan Wallace, doctor in filozofie, cauta neincetat cai inovative de fuzionare a practicilor contemplative budiste cu stiinta occidentala pentru a promova studiul mintii. Dr. Wallace, un savant si practician al budismului inca din 1970, a predat teoria si meditatia budista in intreaga lume incepand cu anul 1976. Consacrandu-si paisprezece ani pregatirii de calugar budist, hirotonisit de Sfintia Sa Dalai Lama, a continuat cu studii universitare de fizica si filozofie a stiintei la Universitatea Amherst si a obtinut un doctorat in studii religioase la Standford. Cu un background unic, Alan raspunde, prin experienta sa profunda si abilitatile sale practice, provocarii de a armoniza budismul indo-tibetan cu lumea moderna….

Cartea Revolutia atentiei. Dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.