Home Carti PDF Revolutionary road. Richard Yates. Clasici moderni

[PDF] Revolutionary road. Richard Yates. Clasici moderni

Coperta Carte Revolutionary road. Richard Yates. Clasici moderni

Iti doresti sa citesti cartea Revolutionary road. Richard Yates. Clasici moderni publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Revolutionary road. Richard Yates. Clasici moderni

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Frank si April Wheeler s-au considerat intotdeauna un cuplu deosebit, dar, dupa ce au adus pe lume doi copii, au ajuns sa se impace cu o existenta conventionala intr-o suburbie din Connecticut. Tanjind dupa o viata mai putin marginita, April il convinge pe Frank sa se mute cu familia la Paris, dar, incet-incet, planurile si, odata cu ele, casnicia celor doi iau o turnura tragica.„Un studiu remarcabil pe o tema tipic americana, aceea a individului devenit «prizonier al propriei vieti», o realizare cu adevarat impresionanta. [Revolutionary Road] spune cu sensibilitate, cu vigoare si cu o costiinta acuta a complexitatii si ambiguitatii umanuluio poveste miscatoare si fascinanta.” – The Atlantic Monthly Romanul Revolutionary Road a fost ecranizat de regizorul Sam Mendes intr-un film cu Leonardo Di Caprio si Kate Winslet in rolurile principale. Pelicula a fost nominalizata la premiile Oscar, Globul de Aur si BAFTA….

Cartea Revolutionary road. Richard Yates. Clasici moderni PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.