Home Carti PDF Rime cu codite

[PDF] Rime cu codite

Coperta Carte Rime cu codite

Iti doresti sa citesti cartea Rime cu codite publicata de Genesis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rime cu codite

Editura: Genesis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Fiecare poezie iti face cunostinta cu un nou prieten puiut din lumea animalelor. Afla alaturi de copilul tau ce se intampla cu ursuletii mofturosi, de ce e bine sa bei laptic in fiecare dimineata, la ce le duce mintea pe vulpitele din ziua de azi si multe alte lucruri interesante despre viata noilor tai prieteni cu codita. Prezentarea grafica premium, colorata si plina de viata a acestei carti beneficiaza de aportul exceptional al lui Mary Hall, una dintre cele mai cunoscute desenatoare de carte de copii din Marea Britanie. Cartea ideala pentru parintele ocupat care vrea sa ofere copilului sau ocazia de a descoperi lumea animalelor intr-o maniera amuzanta si instructiva….

Cartea Rime cu codite PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.