Home Carti PDF Rime in bucatarie

[PDF] Rime in bucatarie

Coperta Carte Rime in bucatarie

Iti doresti sa citesti cartea Rime in bucatarie publicata de Genesis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rime in bucatarie

Editura: Genesis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Rime in bucatarie” este cartea care ii introduce pe copii intr-un univers fascinant, plin de obiecte si activitati specifice, extrem de interesante si educative pentru cei mici. Poeziile si ilustratiile acestei carti raspund deopotriva nevoii copiilor de descoperire, dezvoltare a simturilor si de aventura, precum si nevoii parintilor de a le crea celor mici obiceiuri alimentare sanatoase, care le vor servi pe tot parcursul vietii. Deoarece gatitul este un pretext excelent de colaborare intre parinti si copii, „Rime in bucatarie” va ofera prilejul de a-i implica pe cei mici in activitati de echipa, cum ar fi inventarea unei retete noi, activitati care le vor dezvolta atat creativitatea cat si respectul de sine care vine odata cu aprecierea lucrurilor facute cu manutele lor. Sa nu va mirati daca aceasta carte va transforma bucataria in locul preferat al celor mici!…

Cartea Rime in bucatarie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.