Home Carti PDF Rivali

[PDF] Rivali

Coperta Carte Rivali

Iti doresti sa citesti cartea Rivali publicata de Epica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rivali

Editura: Epica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Madoc si Fallon. Doi adolescenti instrainati, jucandu-se cu focul si fortand granitele dintre iubire si ura‚ĶEa s-a intors. Acum doi ani, a plecat pe neasteptate la o scoala cu internat. Si de-atunci n-a mai vorbit cu mine. Inainte, cand locuiam in aceeasi casa, obisnuia ca in timpul zilei sa ma ignore, iar noaptea, ca sa ma scoata din minti, imi lasa usa dormitorului ei intredeschisa. Eram un prost atunci, dar acum sunt hotarat sa castig acest joc cu propriile-i arme. M-am intors. Au trecut doi ani si cred ca inca ma doreste, chiar daca se comporta ca un nemernic. Dar n-o sa ma mai tem si nici n-o sa ma las doborata. N-o sa mai fiu intimidata de el. O sa ripostez. Fiindca, probabil, chiar asta vrea. Rivali este a doua carte din seria Intimidare, a autoarei Penelope Douglas….

Cartea Rivali PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.