Home Carti PDF Robert Pattinson. Biografia neoficiala

[PDF] Robert Pattinson. Biografia neoficiala

Coperta Carte Robert Pattinson. Biografia neoficiala

Iti doresti sa citesti cartea Robert Pattinson. Biografia neoficiala publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Robert Pattinson. Biografia neoficiala

Editura: Leda

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Eram neconditionat si irevocabil indragostita de el.“ – Amurg de Stephenie Meyer Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni in privinta simpaticului Robert Pattinson. Talentat, frumos de pica si la fel de apetisant precum personajul pe care-l joaca pe ecran, Robert este acum dorit de toata lumea. Ce poveste se ascunde in spatele ochilor sai mistuitori si cum a ajuns el imaginea pe care oricine si-ar afisa-o pe perete?Misterul de care s-a inconjurat enigmaticul actor e descifrat in aceasta biografie neoficiala: de la copilaria sa londoneza, trecand prin rapida-i ascensiune in lumea starurilor, pana la postura lui actuala, de „bucatelul“ cel mai ispititor al Hollywoodului – orice detaliu al vietii lui Robert este disecat si pus pe tapet. Virginia Blackburn schiteaza un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent daca-i descrie talentele actoricesti si calitatile de muzician sau ne desfata cu intamplari anecdotice mai putin cunoscute legate de el. Biografa ii cerceteaza inspiratia si ambitiile si scoate la iveala secrete de culise din filmarile seriei Harry Potter, ca si barfe de ultima ora din lumea filmelor Amurg. Robert Pattinson este cea dintai biografie consistenta a acestei noi senzatii a ecranului. Iata, in sfarsit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni… s-o citeasca si sa se bucure de ea….

Cartea Robert Pattinson. Biografia neoficiala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.