Home Carti PDF Robotii 1: Eu, Robotul

[PDF] Robotii 1: Eu, Robotul

Coperta Carte Robotii 1: Eu, Robotul

Iti doresti sa citesti cartea Robotii 1: Eu, Robotul publicata de Paladin? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Robotii 1: Eu, Robotul

Editura: Paladin

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Nu au voie sa faca rau niciunei fiinte umane, trebuie sa se supuna ordinelor oamenilor si nu-si pot pune in pericol existenta‚Ķ insa doar atata timp cat nu incalca primele doua reguli. Acestea sunt cele Trei Legi ale Roboticii cu care au fost programati robotii cu inteligenta artificiala. Poti sa demonstrezi ce vrei pe baza unui rationament rece, cu conditia sa apelezi la postulatele adecvate. Eu, Robotul este o colectie de noua povestiri relatate din perspectiva unui robopsiholog care dezvaluie aventurile primilor roboti inteligenti creati de om. De la publicarea lor, povestirile lui Isaac Asimov au fost sursa de inspiratie pentru numeroase ecranizari….

Cartea Robotii 1: Eu, Robotul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.