Home Carti PDF Rocada vrajitoarelor

[PDF] Rocada vrajitoarelor

Coperta Carte Rocada vrajitoarelor

Iti doresti sa citesti cartea Rocada vrajitoarelor publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rocada vrajitoarelor

Editura: Corint Junior

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Corint Junior aduce al doilea volum al seriei autoarei Sibeal Punder – Rocada Vrajitoarelor, o fictiune cu mult suspans si intamplari bizare in Tinutul Chiuvetariei. Razboiul vrajitoarelor a luat sfarsit, iar Tiga Nusovtorov Jarazare este pe cale sa devina vrajitoare in toata regula. Dar cand prietena ei, Vrajitoarea Numarul Unu Peggy, dispare, iar teribilul duo Felicity Bat – Aggie Hoof preia controlul asupra orasului, lucrurile iau o intorsatura NEFERICITA. Unde este dintr-odata toata lumea si de ce este invinovatita Tiga pentru asta?Este timpul pentru bauturi magice si calatorii in timp, pentru investigatii serioase de detectivi si pentru alegeri vestimentare cel putin curioase… Poate Tiga sa rezolve misterul rocadei vrajitoarelor?SAU NE AJUTI TU?Nu pierde nici prima carte a Tigai in Tinutul Chiuvetariei din volumul Razboiul Vrajitoarelor….

Cartea Rocada vrajitoarelor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.