Home Carti PDF Romani celebri in America

[PDF] Romani celebri in America

Coperta Carte Romani celebri in America

Iti doresti sa citesti cartea Romani celebri in America publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Romani celebri in America

Editura: Integral

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Alexandra Nechita s-a nascut in 1985, la Vaslui. Parintii ei au fugit din Romania, alaturi de ea. Nechita a devenit cunoscuta din primii ani de viata: a desenat de la doi ani si a pictat in ulei de la sapte. A avut prima expozitie la Los Angeles la numai opt ani. Operele sale sunt expuse in diferite locatii din toata lumea si se regasesc in colectii private ale unor vedete precum Ellen De Generes, Alec Baldwin, Oprah Winfrey, Calvin Klein sau Whoopi Goldberg. Andrei Serban este considerat unul dintre cei mai importanti regizori de teatru din lume si este recunoscut pentru interpretarile sale inovatoare. Artistul s-a nascut in 1943, in Bucuresti, si a emigrat in SUA in 1969. A pus in scena zeci de spectacole in cele mai importante teatre si sali de opera din lume si a primit zeci de premii si distinctii. Din 1992, este profesor de teatru la Columbia University School of Arts. La cei 231 de centimetri ai sai, Gheorghe Dumitru Muresan a fost cel mai inalt baschetbalist care a jucat vreodata in NBA (la egalitate cu sudanezul Manute Bol). Muresan s-a nascut in 1971 in Tritenii de Jos (Cluj) si din 1993 a jucat in NBA. Dupa ce si-a incheiat cariera in baschet, Muresan a cochetat cu actoria. El a aparut in filmul Uriasul meu, alaturi de Billy Crystal, intr-un videoclip al lui Eminem si in numeroase reclame……

Cartea Romani celebri in America PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.