Home Carti PDF Romania si integrarea europeana

[PDF] Romania si integrarea europeana

Coperta Carte Romania si integrarea europeana

Iti doresti sa citesti cartea Romania si integrarea europeana publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Romania si integrarea europeana

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Din cuprins: O istorie romaneasca a ideii de „Europa“; Perspective ale integrarii europene si sistemul romanesc de partide; Grupuri de interese. Reglementarea activitatii de lobby; Dinamica adaptarii la europenizare; Extinderea Uniunii Europene inspre est. Dincolo de noile granite. Autorii textelor incluse in Romania si integrarea europeana sint politologi sau istorici care, confruntati cu evolutiile provocate in sistemul social si politic romanesc de tranzitia spre democratie si aderarea la UE, incearca sa prezinte si sa defineasca noile categorii de institutii, actori si politici; ei urmeaza, cu precadere, doua piste: influenta UE asupra Romaniei si reactia institutiilor si actorilor romani fata de cerintele Uniunii de adaptare la normele europene. De asemenea, realitatile din prezent sint raportate si la perceperea apartenentei la Europa in istoria culturala si politica a Romaniei….

Cartea Romania si integrarea europeana PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.