Home Carti PDF Romania vertebrata

[PDF] Romania vertebrata

Coperta Carte Romania vertebrata

Iti doresti sa citesti cartea Romania vertebrata publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Romania vertebrata

Editura: Adenium

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul este o culegere de articole publicate initial pe platformele Contributors. ro si La Punkt. ro, precum si in revista de cultura contemporana Timpul, ce au in vedere realitatea politica, sociala si literara actuala sau recenta. Cititorii vor avea ocazia rememorarii unor importante evenimente din aceste zone, cum ar fi infruntarea politica ocazionata de alegerile prezidentiale din 2014, protestele legate de Rosia Montana, drama din clubul „Colectiv”, dar si controversele generate de acordarea Premiului National „Mihai Eminescu” – Opera Omnia. Vladimir Tismaneanu – „Radu Vancu nu este doar un admirabil poet, traducator si eseist. El este unul dintre comentatorii politici cei mai subtili si mai onesti din spatiul public romanesc. Il citesc intotdeauna cu intens interes, pozitiile sale sunt calme, dar transante, elegant exprimate, dar lipsite de ambiguitati. Este un lovinescian in ambele intelesuri, adica un urmas al lui Eugen si al Monicai Lovinescu. Intr-o lume a atator valori pervertite si maculate, scrierile politice si morale ale lui Radu Vancu au valoare deopotriva terapeutica si profilactica.”…

Cartea Romania vertebrata PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.