Home Carti PDF Rosy & John

[PDF] Rosy & John

Coperta Carte Rosy & John

Iti doresti sa citesti cartea Rosy & John publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rosy & John

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Jean Garnier nu mai are nimic de pierdut: mama sa e la inchisoare, iubita sa a murit intr-un accident, iar el a ramas fara slujba. Ca sa-si strige disperarea catre lumea intreaga, Jean pune la cale un plan malefic. Sapte dispozitive explozive, ascunse in diverse locuri din Paris, sunt programate sa explodeze cate unul la 24 de ore. Dupa ce prima bomba explodeaza, Jean se preda politiei, cu o singura pretentie: autoritatile ii elibereaza mama sau exploziile vor continua. Comisarul-sef Camille Verhoeven se afla in fata celei mai importante dileme din cariera sa: este Jean Garnier o amenintare serioasa sau doar un individ care se da in spectacol? Insa fiecare minut care trece poate costa sute de vieti.”Ideea cartii mi-a venit intr-o noapte, cand in fata mea se casca un trotuar distrus. Autorii de romane politiste sunt tot timpul atenti la astfel de lucruri. Imaginea acelui hau mi-a dat ideea pentru cadrul romanului.” – Pierre Lemaitre”Rosy & John reia temele care il preocupa pe Lemaitre: fragilitatea democratiilor, mecanismul sinistru si absurd al violentei, neputinta oamenilor in fata nebuniei unui individ disperat.” – liternaute. com Pierre Lemaitre s-a dedicat scrisului dupa o lunga cariera ca profesor de literatura. Romanele sale noir au mare succes de public si de critica, si au fost distinse cu numeroase premii: Travail soigné (Irene) –Prix Cognac 2006, Robe de marié (Meilleur Polar Francophone 2009), Cadres noirs (Prix Le Point du Polar européen 2010). La revedere acolo sus (Editura Trei, 2014) i-a adus Premiul Goncourt in 2013 si va fi ecranizat in 2017. La Editura Trei au aparut toate cele trei romane din seria Verhoeven: Irene, Alex (International Dagger Award 2013) si Camille (International Dagger Award 2015). Romanele lui Pierre Lemaitre sunt traduse in peste 15 limbi si cateva dintre ele sunt in curs de ecranizare….

Cartea Rosy & John PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.