Home Carti PDF Rugaciunile amvonului dupa cele mai vechi manuscrise liturgice de limba greaca...

[PDF] Rugaciunile amvonului dupa cele mai vechi manuscrise liturgice de limba greaca (sec. VIII-XII)

Coperta Carte Rugaciunile amvonului dupa cele mai vechi manuscrise liturgice de limba greaca (sec. VIII-XII)

Iti doresti sa citesti cartea Rugaciunile amvonului dupa cele mai vechi manuscrise liturgice de limba greaca (sec. VIII-XII) publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Rugaciunile amvonului dupa cele mai vechi manuscrise liturgice de limba greaca (sec. VIII-XII)

Editura: Sophia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Traducerea acestor rugaciuni in limba romana si adunarea lor intr‑un singur volum constituie o premiera pentru literatura teologico‑liturgica romaneasca. (…) Este necesar sa evidentiem echilibrul din punct de vedere literar intre fidelitatea textelor fata de spiritul limbii liturgice si dinamica limbii romane.” „Rugaciunile Amvonului si-au facut deja reintrarea in istoria liturgica, care se ocupa totodata nu doar cu trecutul, ci si cu prezentul. Ne respectam trecutul nu pentru ca e trecut, ci pentru ca este trecutul nostru, din care izvoraste traditia ce ne-a condus, bine sau rau, aici, unde ne aflam acum.” Robert F. Taft, S. J….

Cartea Rugaciunile amvonului dupa cele mai vechi manuscrise liturgice de limba greaca (sec. VIII-XII) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.