Home Carti PDF Sala crimelor

[PDF] Sala crimelor

Coperta Carte Sala crimelor

Iti doresti sa citesti cartea Sala crimelor publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sala crimelor

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Adam Dalgliesh cunoaste deja prea bine Dupayne un muzeu dedicat perioadei interbelice, in care exista o incapere speciala pentru cele mai faimoase crime ale vremii – cand este chemat sa investigheze moartea unuia dintre administratori. Dalgliesh descopera ca victima dorea sa inchida muzeul impotriva dorintei celorlalti administratori si a personalului devotat al familiei Dupayne, asa ca se pare ca toata lumea are ceva de castigat de pe urma acestei morti. Cand devine evident ca as asinul s-a inspirat din crimele adevarate reprezentate in Sala Crimelor si se pregateste de o noua lovitura, Dalgliesh stie ca, pentru a rezolva acest caz, trebuie sa patrunda in mintea unui asasin nemilos….

Cartea Sala crimelor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.