Home Carti PDF Sanatatea copilului meu

[PDF] Sanatatea copilului meu

Coperta Carte Sanatatea copilului meu

Iti doresti sa citesti cartea Sanatatea copilului meu publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sanatatea copilului meu

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea este compusa din doua parti strans legate intre ele, pe care, insa, adultii trebuie sa le perceapa in mod diferit. Partea intai, Primul ajutor, prezinta situatii de urgenta in care este necesara o interventie imediata, pana la sosirea medicului sau a altor ajutoare calificate: este vorba despre accidente grave cum ar fi otravirile, socul anafilactic, arsurile si altele. Pentru asemenea cazuri, in care interventia prompta a celor de fata poate evita unele consecinte foarte grave, cartea spune cu exactitate ce sa faceti si ce sa nu faceti. Cea de-a doua parte a cartii, Tulburarile si bolile cele mai frecvente ale copilului, este ordonata alfabetic si are un scop foarte precis: acela de a-l face pe adult sa-si dea seama la timp de o eventuala suferinta a copilului (foarte extinse sunt paragrafele consacrate simptomelor), pentru a-l duce cat mai repede la doctor….

Cartea Sanatatea copilului meu PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.