Home Carti PDF Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

[PDF] Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

Coperta Carte Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

Iti doresti sa citesti cartea Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sanatatea perfecta ofera un program complet, pas cu pas, pe care sa se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput sa serveasca nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi. Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ in parte, astfel incat sa restabileasca echilibrul esential dintre organismul uman si natura; sa intareasca legatura dintre minte si corp si sa se foloseasca de puterea de vindecare cuantica pentru a transcende granitele conventionale ale bolii si imbatranirii – pe scurt, pentru a dobandi sanatatea perfecta….

Cartea Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.