Home Carti PDF Sarutul lui

[PDF] Sarutul lui

Coperta Carte Sarutul lui

Iti doresti sa citesti cartea Sarutul lui publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sarutul lui

Editura: Miron

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Gareth St. Claire are o mare problema. Tatal lui, care il uraste, este hotarit sa aduca la sapa de lemn domeniile familiei si sa-i cheltuiasca toata mostenirea. Singura avere a lui Gareth este un vechi jurnal de familie, care ar putea sa contina secretele trecutului … sau cheia viitorului. Problema este ca jurnalul este scris in italiana, iar el nu intelege nici un cuvint. Toata lumea este de acord – nu mai exista nimeni asemenea lui Hyacinth Bridgerton. E inteligenta, sincera si deschisa … Are in ea ceva fermecator, dar si ofensator, care lui nu-i mai da pace. Hyacinth se ofera sa-i traduca lui Gareth jurnalul si cind se cufunda amindoi in textul misterios, descopera ca raspunsurile cautate nu se gasesc in jurnal, ci in fiecare dintre ei … si ca nimic nu e la fel de simplu – sau complicat, ca un singur sarut perfect….

Cartea Sarutul lui PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.