Home Carti PDF Scapa de griji in cateva minute

[PDF] Scapa de griji in cateva minute

Coperta Carte Scapa de griji in cateva minute

Iti doresti sa citesti cartea Scapa de griji in cateva minute publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scapa de griji in cateva minute

Editura: For you

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tehnicile Energetice de Meridian (T. E.M.) fac parte dintr-o noua ramura a psihologiei, cunoscuta sub numele de Psihologie Energetica. Un (auto) tratament T. E.M. consta intr-o combinatie de exercitii de respiratie, afirmatii si tapotari (bateri usoare, repetate) ale unor puncte determinate, situate pe meridianele energetice. Pasii unui (auto) tratament T. E.M. sunt: identificarea problemei, evaluarea ei pe scala intensitatii emotionale, echilibrarea respiratiei, tapotarea glandei timus, tapotarea punctelor de pe meridianele energetice, insotita de rostirea unor afirmatii de vindecare si de reevaluarea problemei, la final. Se considera ca o problema este rezolvata si ca a survenit vindecarea, atunci cand valoarea intensitatii emotionale a problemei respective este 0. Succesul Metodei TEM este asigurat de rezultatele rapide (durata completa a unui tratament, pentru o problema, este de numai cateva minute), eficiente (prin aceasta metoda se poate scapa permanent de problemele de sanatate) si de sfera larga de aplicare….

Cartea Scapa de griji in cateva minute PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.