Home Carti PDF Scoala de fotografie. Editarea digitala

[PDF] Scoala de fotografie. Editarea digitala

Coperta Carte Scoala de fotografie. Editarea digitala

Iti doresti sa citesti cartea Scoala de fotografie. Editarea digitala publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scoala de fotografie. Editarea digitala

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editarea digitala si postprocesarea sunt aspecte ale fotografiei digitale care starnesc multe contradictii. Unii spun ca nu trebuie sa te abati de la o reproducere complet fidela si nealterata a subiectului original; altii, dimpotriva, sustin ca poti face orice vrei cu imaginea ta. Cartea de fata abordeaza subiectul dintr-o perspectiva situata intre cele doua extreme. Primele capitole ale cartii se refera la instrumentele si tehnicile folosite in procesarea Raw, iar cele din urma la postprocesare. Familiarizeaza-te cu aspectele de baza ale optimizarii imaginilor, de la ajustarea expunerii, a tonalitatilor si a culorilor pana la imbunatatirea claritatii si eliminarea zgomotului. Apoi exploreaza posibilitatile avansate ale editarii, precum folosirea layerelor, conversia fotografiilor in alb-negru, colorarea manuala, alcatuirea unei panorame, crearea unei imagini HDR. Accepta provocarile lansate de Michael Freeman si foloseste tehnicile descrise pentru a-ti pune in valoare creativitatea….

Cartea Scoala de fotografie. Editarea digitala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.