Home Carti PDF Scoala de magie Magisterium. Testul fierului, Vol. 1

[PDF] Scoala de magie Magisterium. Testul fierului, Vol. 1

Coperta Carte Scoala de magie Magisterium. Testul fierului, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Scoala de magie Magisterium. Testul fierului, Vol. 1 publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scoala de magie Magisterium. Testul fierului, Vol. 1

Editura: Corint Junior

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Prieteni si dusmani. Pericol si magie. Viata si moarte. Majoritatea copiilor ar face orice pentru a trece Testul Fierului. Nu si Callum Hunt. El vrea sa-l pice. Toata viata lui, Call a fost avertizat de tatal lui sa stea departe de magie. Daca trece Testul Fierului si este admis la Scoala de magie Magisterium, e sigur ca il vor astepta numai lucruri rele. Asa ca face tot posibilul s-o dea in bara, dar rateaza esecul. Acum, Magisterium il asteapta. Este un loc pe cat de senzational, pe atat de sinistru, avand sumbre conexiuni cu trecutul lui si ascunzand itele unui viitor incert. Testul Fierului este doar inceputul, marele examen este inca o himera‚Ķ…

Cartea Scoala de magie Magisterium. Testul fierului, Vol. 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.