Home Carti PDF Scriem primele cuvinte in romana si engleza!

[PDF] Scriem primele cuvinte in romana si engleza!

Coperta Carte Scriem primele cuvinte in romana si engleza!

Iti doresti sa citesti cartea Scriem primele cuvinte in romana si engleza! publicata de Prut? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scriem primele cuvinte in romana si engleza!

Editura: Prut

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta colectie ofera o modalitate usoara si amuzanta de a invata scrierea literelor si a primelor cuvinte in limbile romana si engleza si de a efectua operatii simple de adunare si scadere. Copilul va fi ajutat de un adult sa scrie folosind stiletul. Prima pagina arata clar cum trebuie formate literele si cifrele, in vreme ce primele cuvinte si primele operatii aritmetice pot fi invatate usor datorita ilustratiilor incantatoare. Ca sa stergeti tablita magnetica, impingeti-o pur si simplu la loc in carte, apoi trageti-o din nou afara si, ca prin farmec, aceasta va fi din nou curata! Cartile sprijina dezvoltarea urmatoarelor abilitati: utilizarea corecta a instrumentelor de scris, scrierea si recunoasterea literelor si a cifrelor, citirea si scrierea primelor cuvinte, formarea vocabularului, recunoasterea cifrelor si numararea, coordonarea ochi-mana, interactiunea parinte-copil….

Cartea Scriem primele cuvinte in romana si engleza! PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.