Home Carti PDF Scufita Rosie – Teatru de papusi integral

[PDF] Scufita Rosie – Teatru de papusi integral

Coperta Carte Scufita Rosie - Teatru de papusi integral

Iti doresti sa citesti cartea Scufita Rosie – Teatru de papusi integral publicata de Diana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scufita Rosie – Teatru de papusi integral

Editura: Diana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: PRETUL INCLUDE CUTIA SI ACCESORIILE PENTRU O POVESTE:-Cutia-teatru;-Decor din carton;-Siluete din carton;-Tije din lemn;-Pasta de lipit;-Sapca;-CD audio;-Carte pentru teatru. Teatrul de papusi cu siluete este un material didactic destinat prescolarilor si scolarilor mici, prezentandu-se sub forma unei cutii plate, usor de depozitat dupa utilizare. Cutia se transforma rapid intr-o scena de teatru tridimensionala (465405410mm), cu personaje tip silueta, usor de manevrat cu ajutorul tijelor din lemn. Teatrul poate fi folosit atat de cadrele didactice, utilizand CD-ul audio (cu dramatizarile pieselor de teatru), cat si de copii care pot deveni mici actori in povestea preferata. Cutia-teatru poate fi utilizata ulterior ca suport pentru punerea in scena a celorlalte povesti, care se vand si separat. RECOMANDARE: Creati o atmosfera adecvata pentru punerea in scena a unei piese de teatru, folosind sapca si o pereche de manusi negre….

Cartea Scufita Rosie – Teatru de papusi integral PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.