Home Carti PDF Secretele succesului in era digitala. Cum sa va faceti prieteni si...

[PDF] Secretele succesului in era digitala. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent

Coperta Carte Secretele succesului in era digitala. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent

Iti doresti sa citesti cartea Secretele succesului in era digitala. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Secretele succesului in era digitala. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Seria Dale Carnegie a editurii Curtea veche. Pe Dale Carnegie il regasim in topul celor mai bine vanduti autori din toate timpurile. La mai bine de jumatate de veac de la moartea lui, cartile sale sunt la fel de solicitate ca in primii ani dupa lansare. In lumea contemporana, caracterizata de aparitia retelelor de socializare, dominatia e-mailului si inlocuirea interactiunilor directe de catre cele virtuale, lectiile lui Dale Carnegie nu sunt doar actuale, ci si extrem de importante. Desi nu ar fi putut niciodata prezice traiectoria pe care o va urma tehnologia, Carnegie se dovedeste a fi un profesor intelept, al carui ajutor poate fi extrem de util in peisajul digital in care traim. Pentru a dovedi ca invataturile acestuia sunt in continuare relevante, Brent Cole, lucrand alaturi de Dale Carnegie & Associates, Inc., a regandit recomandarile si principiile transmise de acesta pentru dificila era digitala in care traim. Chiar daca, in prezent, comunicam utilizand instrumente diferite si cu o viteza mult mai mare, sfaturile lui Carnegie privind felul in care putem sa discutam, conducem si muncim eficient raman de nepretuit odata cu trecerea anilor. Abordarea de bun simt a lui Dale Carnegie asupra comunicarii a rezistat timp de un secol, ajungand la milioane si milioane de cititori. Singura diploma ce se regaseste in biroul lui Warren Buffet este certificatul sau de la Dale Carnegie Training. Lee Iacocca este convins ca a dobandit curajul de a vorbi in public datorita lui Carnegie. Iar Scott Adams, creatorul benzii desenate Dilbert, sustine ca invataturile lui Carnegie sunt capabile sa schimbe vieti. E randul dumneavoastra sa utilizati cartea de fata pentru a invata cum sa comunicati cu diplomatie si tact, sa descoperiti subtilitatile si valoarea mediilor online, sa-i faceti pe oameni sa va placa, sa va creati o retea stabila, sa deveniti un orator mai convingator, sa va transmiteti mesajul cat mai clar si cat mai departe, sa fiti un l…

Cartea Secretele succesului in era digitala. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.