Home Carti PDF Secretul cuplurilor fericite. Cum sa depasim crizele si conflictele din cuplu

[PDF] Secretul cuplurilor fericite. Cum sa depasim crizele si conflictele din cuplu

Coperta Carte Secretul cuplurilor fericite. Cum sa depasim crizele si conflictele din cuplu

Iti doresti sa citesti cartea Secretul cuplurilor fericite. Cum sa depasim crizele si conflictele din cuplu publicata de Philobia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Secretul cuplurilor fericite. Cum sa depasim crizele si conflictele din cuplu

Editura: Philobia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Vrei sa ai dreptate sau sa fii fericit ?Unele cupluri sunt fericite doar la inceputul relatiei, in timp ce altele reusesc sa-si pastreze fericirea pe termen lung. Partenerii cuplurilor fericite trec prin aceleasi momente dificile si au aceleasi surse generatoare de conflict ca si perechile nefericite. Se confrunta cu neintelegeri in privinta problemelor fundamentale, dar se cearta si cand vine vorba de cine tine telecomanda, de felul in care isi petrec weekendul… De ce unii reusesc acolo unde majoritatea esueaza? Psihologii au descoperit ca perechile fericite au anumite comportamente, strategii, atitudini si credinte care le lipsesc celoralti si care le ajuta sa depaseasca momentele de criza si conflictele inevitabile vietii in doi. Aceasta carte prezinta in detaliu observatiile psihologilor si ne invata cum sa evitam capcana rutinei in cuplu si cum sa ne transformam relatia intr-un spatiu de implinire personala, conjugala si familiala. Fericirea se invata si se construieste, reprezentand o alegere de viata. Yvon Dallaire este un renumit psiholog si sexolog, autor si conferentiar. Practica terapia de cuplu de peste 25 de ani. Colaboratoarea sa pentru aceasta carte, Catherine Solano, este medic sexolog si autoarea mai multor lucrari destinate marelui public….

Cartea Secretul cuplurilor fericite. Cum sa depasim crizele si conflictele din cuplu PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.