Home Carti PDF Secretul de la Castel Sant’ Angelo

[PDF] Secretul de la Castel Sant’ Angelo

Coperta Carte Secretul de la Castel Sant' Angelo

Iti doresti sa citesti cartea Secretul de la Castel Sant’ Angelo publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Secretul de la Castel Sant’ Angelo

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Patru membri ai Curiei se reunesc de doua ori pe saptamana pentru a savura minunatiile gatite de sora amfitrionului si pentru a se juca de-a detectivii. Insa o scrisoare ciudata, unde se sustine ca, pe patul de moarte, papa Leon al XIII-lea ar fi afirmat ca nu el era adevaratul papa, tulbura apele atat la Vatican, cat si in casa monseniorului Bergonzi. Oare Biserica chiar nu se insala niciodata? Sa fie papa infailibil? Francisco Asensi nu pretinde sa raspunda la intrebarea daca papa Leon al XIII-lea a avut sau nu o sosie, ci doar sa prezinte o reactie a Vaticanului. In romanul sau, papa spune: „Sunt papa si tocmai de aceea mi-e imposibil sa spun intotdeauna adevarul“. In schimb, monseniorul Bergonzi, amfitrionul, se ghideaza dupa urmatoarea maxima: „Lupta pentru adevar pana la moarte, caci si Domnul va lupta pentru tine“….

Cartea Secretul de la Castel Sant’ Angelo PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.