Home Carti PDF Seductie

[PDF] Seductie

Coperta Carte Seductie

Iti doresti sa citesti cartea Seductie publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Seductie

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O rochie perfecta trebuie sa aiba doua caracteristici: doamnele ar muri ca s-o poarte… iar domnii ar ucide ca s-o dea jos!Marcelline Noirot, o creatoare de moda extrem de talentata si de ambitioasa, este vedeta in plina ascensiune a societatii londoneze. Si cine ar putea fi o clienta Mai potrivita decat aristocrata cel mai prost imbracata din oras, logodnica ducelui de Clevedon ? Cucerirea viitoarei ducese ar insemna bani si prestigiu pentru Marcelline si surorile ei. Insa, ca sa-si duca planul la indeplinire, creatoarea trebuie sa-l castige de partea ei pe Clevedon, ale carui standarde sunt pe atat de inalte Pe cat ii este de joasa moralitatea. Miza pare sa merite riscul, dar de data aceasta Marcelline are de-a face cu un rival pe masura ei. Ceea ce incepe ca o scanteie de dorinta intre doi dintre cei mai incapatanati oameni din Londra, ambii maestri in arta seductiei, declanseaza un adevarat infern… si un scandal incendiar. Loretta Chase a absolvit Clark University, dupa care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice, ceea ce i-a adus recunoasterea in randul cititorilor Din intreaga lume. Bestsellerul Seductie a fost nominalizat ca finalist la Premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America….

Cartea Seductie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.