Home Carti PDF Sex ca la carte

[PDF] Sex ca la carte

Coperta Carte Sex ca la carte

Iti doresti sa citesti cartea Sex ca la carte publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sex ca la carte

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea Sex ca la carte apare la editura Niculescu in anul 2008. Vrei sa ai cea mai buna viata sexuala posibila? Vrei sa te bucuri de sex la orice varsta? Vrei sfaturi pentru viata sexuala si emotionala? Marturisind cam tot ce trebuie stiut despre aspectele fizice ale sexului cartea lui Paul Jenner difera de multe alte asemenea manuale. Adresata, cu predilectie, cuplurilor heterosexuale aflate intr-o relatie stabila, ea pune accentul atat pe aspectele psihologice, cat si pe cele fizice ale actului sexual si incheaga pana la ultima pagina o pledoarie consistenta in favoarea intelegerii pe care partenerii trebuie s-o arate corpului, reactiilor, caracterelor, inhibitiilor si nevoilor emotionale. Paul Jenner este scriitor si jurnalist, autor a peste douasprezece carti si are diverse colaborari de specialitate la televiziuni, ziare si reviste….

Cartea Sex ca la carte PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.