Home Carti PDF Sfantul Arhiepiscop Luca 1877-1961. Chirurgul fara de arginti

[PDF] Sfantul Arhiepiscop Luca 1877-1961. Chirurgul fara de arginti

Coperta Carte Sfantul Arhiepiscop Luca 1877-1961. Chirurgul fara de arginti

Iti doresti sa citesti cartea Sfantul Arhiepiscop Luca 1877-1961. Chirurgul fara de arginti publicata de Egumenita? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sfantul Arhiepiscop Luca 1877-1961. Chirurgul fara de arginti

Editura: Egumenita

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Au sapat si au gasit sfintele moaste. Cand arhiepiscopul Lazar a coborat in mormant si a luat in maini moastele, vantul a incetat dintr-o data. S-a lasat o liniste adanca. Toti aveau lumanarile aprinse, ingenuncheasera si priveau. Cantau Sfinte Dumnezeule, stramutand moastele in biserica cimitirului, afierosita pomenirii Tuturor Sfintilor. Langa biserica, o femeie demonizata a inceput sa strige: „Prea Sfintite, nu ma chinui, lasa-ma“. In toate locurile lui de exil episcopul Luca si-a oferit gratuit serviciile, fara de arginti, si a vindecat multi bolnavi. Pe acolo pe unde a trecut oamenii isi amintesc de ei cu o recunostinta deosebita. Niciodata nu a refuzat sa-i ajute pe saraci, pe orfani, si desigur fara bani, precum Sfintii Doctori fara de arginti. A dedicat zile intregi ingrijindu-i pe copiii bolnavi si murdari de la sate, care traiau in conditii mizerabile. Starea sanatatii Iui era foarte rea. Suferintele prin care a trecut, foarte multe. Sa adaugam la toate acestea si durerea de parinte; se afla departe de copiii lui dragi, care ramasesera orfani de mama. Insa era mereu neobosit si dornic sa ajute….

Cartea Sfantul Arhiepiscop Luca 1877-1961. Chirurgul fara de arginti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.