Home Carti PDF Sfirsit de sezon

[PDF] Sfirsit de sezon

Coperta Carte Sfirsit de sezon

Iti doresti sa citesti cartea Sfirsit de sezon publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sfirsit de sezon

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Vizuale, cinematografice, povestirile ce compun volumul isi plaseaza cu predilectie actiunea in cotidian: cel al orasului, marcat de insingurare, sau al unei lumi rurale privite cu nostalgie si cu constiinta acuta a disparitiei sale ineluctabile. Solitari, eroii se cauta pe ei insisi, il cauta pe celalalt, dar cel mai adesea asteapta ceva: sa vina zorii ca sa plece la spital, sa se termine o petrecere pentru a regasi in pat trupul fierbinte al femeii, sa primeasca un SMS sau un telefon de impacare… Violenta, moartea par sa pandeasca permanent o existenta fragila, intr-un univers in care prietenia si erosul pot construi punti salvatoare intre individualitati. Cu indrazneli de limbaj pe care unii le vor considera socante, prozele din Sfirsit de sezon sunt din aceasta perspectiva o elocventa ilustrare a sensibilitatii contemporane….

Cartea Sfirsit de sezon PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.