Home Carti PDF Sfisiat de umbra unui inger. Ed. 2016

[PDF] Sfisiat de umbra unui inger. Ed. 2016

Coperta Carte Sfisiat de umbra unui inger. Ed. 2016

Iti doresti sa citesti cartea Sfisiat de umbra unui inger. Ed. 2016 publicata de Asociatia Contemporanul? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sfisiat de umbra unui inger. Ed. 2016

Editura: Asociatia Contemporanul

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Traversand atatea decenii, poezia lui Emil Brumaru ramane aceeasi, fara a fi si previzibila. Incalcand conventiile, etaland cu vizibila placere teme tabu ale literaturii noastre, privind cu melancolie realitatea sub fusta, Emil Brumaru este, nu incape indoiala, unul dintre cei mai mari poeti ai literaturii noastre.“ – Bogdan Cretu„«Dulcele» constituie permanenta ispita a poetului hedonist, care traieste, regesc parazit, in bulion, in latrine cu hartii murdare, in perne lacatante si asemenea cocorilor zburatoare, in rangurile condimentelor peste vastele intinderi de lene calma. Brillat-Savarin a intrat in vestmantul verbal al lui Brummel, pentru ca litera sa-i fie docila printre arome si neprihanire, pentru ca imaginile sa-i faca temenele. Totul e aici senzual, moale, domestic de ingereste catifelat, simtul gustativ si simtul tactil fiind suav exacerbate.“ – I. Negoitescu…

Cartea Sfisiat de umbra unui inger. Ed. 2016 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.